Om oss

Admit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Idén föddes ur insikten att redovisning skall skötas av dem som är bäst på det. Grundaren Olle Nordberg och hans kompanjon hade upplevt mer eller mindre bra lösningar för sina tiotal företag. Oavsett om det var med egen personal eller externa konsulter hade ekonomifunktionerna aldrig fungerat helt smärtfritt. Resultatet blev att Admit i Sverige AB (numera Admit Ekonomi AB) bildades 1999.

Under de första åren drevs verksamheten i liten skala, men successivt tillkom nya uppdrag som också krävde nya tjänster. Det gjorde att Admit successivt utvecklades för kunna erbjuda fler kundspecifika lösningar och även ha ett totalansvar som kundens egen ekonomiavdelning.

Perioden 2000 till 2005 etablerades kontor i Stockholm och Örebro. Inriktningen var mot handel- och tjänstesektorn. Med specifika IT-lösningar för dessa branscher drevs verksamheten under namnet Admit Administrativ Intelligens AB.

2006-2007 genomfördes en kraftig expansion på Örebrokontoret som samtidigt flyttade till nya lokaler vid stadens idrottsmetropol – Behrn Arena. Namnändringen till Admit Ekonomi genomfördes och Admit blev snart Örebros största fristående ekonomibyrå.

Växtvärken ledde till ytterligare expansion och i slutet av 2011 slogs portarna upp till Admit Ekerö i nya lokaler vid Jungfrusunds Skärgårdsstad.

Idag är vi 30 medarbetare i Stockholm, Sundsvall och Örebro som levererar trygghet till små och medelstora företag som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Vår affärsidé: Admit erbjuder företag kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet.

Vår vision: Vi vill uppfattas som kundens egna ekonomiavdelning och stå för leverans i en kunskapsmässig framkant oavsett bransch.

_MG_6427-Örebro-Henrik_beskurenHenrik Andersson – VD